Så bygger du en spelsajt

Har du haft funderingar professional writer service på att bygga din egen spelsajt, där du samlar in gratisspel och betalspel som du tycker är intressanta, men inte vet hur du skall gå tillväga? Då vill vi börja med att säga dig att det är inte svårare än att lära sig använda Facebook eller best essay writing service Youtube, utan det svåra är att försöka tjäna pengar på din sajt.

Själva spelen som du vill använda dig av kan du enkelt länka till, eller kontakta de som äger spelet för att se vad de kan hjälpa dig med för att marknadsföra deras spel. Att marknadsföra andras spel kan ge dig någon krona, men då krävs oftast att du kan påvisa att din spelsajt har ett essay writing service uk antal tusen besökare. Det som du kan tjäna pengar på är att ha viss reklam på din spelsajt, men återigen handlar det om antal besökare för att det skall bli intressant för en investerare. Så i början måste du bygga upp en kundkrets som besöker din spelsajt regelbundet och det måste du skapa genom att få bra hitrate på sökningar.

Bra sökresultat skapar du genom sökmotoroptimering, vilket du kan läsa mer om genom en enkel sökning. Skissa upp en tydlig plan för att skapa spelsajten, utveckla den i stadier genom uppsatta mål och ha en strategi för när och hur du skall få in investerare om du nu vill tjäna pengar på din sajt.

Spelsajtens uppbyggnad

spelsajtNu när du har din plan färdig så skapar du enkelt din spelsajt på samma sätt som när du bygger en webbsida. Börja med att köpa och registrera domänen du vill ha och bygg sedan upp sidan så att den är användarvänlig och passar alla plattformar, både mobiler och datorer med mera. write an essay for me Se till att din logotyp alltid är placerad från övre vänstra hörnet, då vi som regel börjar läsa där för att se vilken sida vi kommit till.

Sidan skall gå snabbt att ladda ned, för ingen vill sitta och vänta på en sida som aldrig blir klar. Undvik därför alltför tunga applikationer. Vad som kanske ser logiskt ut för dig kan uppfattas helt annorlunda av någon annan, som dessutom kanske inte vet hur de ska ladda ner olika applikationer för att få webbsidan att fungera.

Håll koll på din besöksmätare och logga alltid detta för att sedan använda till att skapa intresse för investerare. Lycka till med ditt spelsajtsprojekt!